BasePoint

3D specialisme

Vakkennis

De vakkennis en ervaring van onze 3D specialisten zorgen voor een efficiënte aanpak van uw project. Wij hebben kennis van de nieuwste technieken en beschikken over een breed scala van softwarepakketten om een bestand op te leveren waar u écht iets aan heeft.

Visueel: goed in beeld

Van ontwerp tot uitvoering heeft u profijt van een betrouwbare basis. Zo wil de architect dat het gebouw dat hij ontwerpt daadwerkelijk gebouwd kan worden. Wanneer de aannemer aan de slag gaat wil hij dat de prefab elementen op de juiste maat ontworpen zijn. Wij brengen vooraf de bestaande situatie of het bestaande object in beeld door er een 3D-scan van te maken. De resultaten die we opleveren zijn de onderlegger voor uw nieuwe (BIM) ontwerp. We passen dit toe voor zowel civieltechnische, bouwkundige of industriële situaties.

Een andere toepassing is luchtfoto’s. Met onze drone maken we luchtfoto’s die superscherpe details laten zien van de situatie. Dit vormt een prachtige basis om een nieuw ontwerp over te projecteren. In plaats van lijnen en punten een voor iedereen herkenbare kleurenfoto. Zo wordt in één oogopslag duidelijk hoe het nieuwe ontwerp aansluit in de bestaande situatie.