BasePoint

Bouwmaatvoering

Maatvoering in de bouw is precisiewerk. Dat moeten wij zien te combineren met snelheid vanwege de vaak strakke planning. Wij doen dat door onze flexibiliteit, door samenwerken en door werkzaamheden te combineren. Wij kunnen de maatvoering compleet of gedeeltelijk verzorgen. Zelfstandig of als ondersteuning van uw eigen maatvoerder(s).

Werkzaamheden combineren

Om stagnatie te voorkomen wordt vooraf een meting gedaan. Met deze gegevens wordt de positie bepaald en een grondbalans opgesteld. Dit vormt de basis voor de uitzettekeningen en het 3D GPS model.

Voorbereiding

Met de digitale gegevens zorgen wij dat de punten uitgezet kunnen worden. Zijn er geen digitale gegevens beschikbaar dan meten wij de situatie ter plaatse in en maken daarvan een digitaal bestand.

Nauwkeurigheid

Onze apparatuur kan tot op de millimeter nauwkeurig meten. In de praktijk bepalen de meetomstandigheden echter de werkelijke precisie. U krijgt van ons een rapport met de gemeten waardes.

Offerte

Wij geven u graag vooraf een offerte. Zijn de werkzaamheden vooraf bekend dan spreken we een vaste prijs af. Is dit niet het geval dan geven we u een prijsindicatie op basis van onze uurtarieven.