BasePoint

Landmeten

Projectontwikkelaars, gemeentes of aannemers maken vaak gebruik van onze landmeetkundige diensten.

Projectontwikkeling

Wanneer er ontwikkelingsplannen gemaakt worden is het belangrijk om vooraf de bestaande situatie goed in kaart te brengen. Zo voorkomt u verrassingen tijdens de latere fases en werkt u gelijk met juiste gegevens. Met onze geavanceerde apparatuur hebben we diverse oplossingen die ervoor zorgen dat u kosten kunt besparen tijdens het gehele proces. Zo kunnen wij een 3D scan met 360° foto’s opleveren van de bestaande situatie zodat u geen losse foto’s meer hoeft te maken en waarin u elke mogelijk maat kunt nameten.

Ook kunnen wij met behulp van onze drone scherpe orthofoto’s genereren die u als ondergrond in uw tekenprogramma kunt gebruiken.

Grondslag

Bouw- en infraprojecten die van start gaan hebben baat bij een gedegen netwerk van controlepunten. Wij leggen die vooraf vast door punten te markeren rondom en/of op de projectlocatie. Tijdens de uitvoering van het project kan er gemeten en uitgezet worden vanaf de vaste punten. Zo werken u en uw onderaannemers met dezelfde uitgangspunten voor de maatvoering van uw project.